• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини»

«Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини»

2018-10-26

З 1 по 31 жовтня в Звенигородській загальноосвітній школі І-ІІ ст.,№4 було проведено місячник шкільної бібліотеки.

Залучаючи дитину до читання, сучасна бібліотека не тільки відкриває шляхи до важливих джерел інформації, але й робить значно важливішу справу – сприяє творчій самореалізації особистості.

Саме творчість є найважливішою складовою успішної, всебічно розвиненої особистості, тому головною метою діяльності нашої шкільної бібліотеки є створення умов для розвитку такої людини, її духовного зростання та творчої самореалізації засобами книги.

У шкільній бібліотеці оформлено книжкову виставку « Я ніколи в житті не належав собі…», на якій представлені казки В. Сухомлинського, його педагогічні праці та книги про життєвий шлях видатного педагога.

Через казку, фантазію, гру через неповторну творчість – вірний шлях до серця дитини ( В. Сухомлинський).

Виставка дитячої творчості « Місто майстрів»

Флешмоб «Читаємо Сухомлинського»

В межах Всеукраїнського місячника «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини» провели бібліотечний флешмоб, "Серце віддаю дітям". ( В.О. Сухомлинський)

Школа — не комора знань, а світоч розуму. І найважливіше завдання школи — виховання здібностей. Педагогічна творчість — це здатність допомогти людині пізнати свій внутрішній світ, навчити її розуміти і створювати прекрасне. Казка — це свіжий вітер, що роздмухує вогник дитячої думки і мови.

Кiлькiсть переглядiв: 297

Коментарi